maatwerk foam inlay aanvragen in 4 eenvoudige stappen

Kaizen foam aanvragen

Interesse in een Kaizen foam inlay of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij zullen je zo snel mogelijk bellen en de aanvraag met je doornemen. Hieronder lees je hoe het proces verloopt in vier stappen.

Stap 1: Offerteaanvraag

Stap 1: Offerteaanvraag

Laat ons weten dat je interesse hebt! Vul het contactformulier in en geef ons een omschrijving van je wensen (kleur, dikte, grootte etc.). Dan sturen wij je een passende offerte. 
 

Stap 2: Fotograferen

Stap 2: Fotograferen

Om een foam inlay te maken hebben wij foto’s nodig van de materialen. Er zijn drie opties: Je ontvangt van ons een box met fotografiespullen en maakt de foto’s zelf. Optie twee is dat je de materialen naar ons opstuurt en wij maken de foto’s. De laatste optie is dat wij naar je toe komen en de foto’s maken.

Stap 3: Ontwerpen

Stap 3: Ontwerpen

Zijn de foto’s gemaakt en heb je ons je indeling en specificaties doorgegeven? Dan gaan wij starten met het ontwerpen van de foam inlay. Wij zullen je het ontwerp binnen enkele dagen toesturen.
 

Stap 4: Produceren & leveren

Stap 4: Produceren & leveren

Nadat je ons akkoord hebt gegeven op zowel de offerte als het ontwerp, starten wij de productie van de foam inlay. De levertijd is gemiddeld vijf tot zeven werkdagen.
 

Kaizen foam lagen (blauw)

Handleiding aanleveren foto's (fotobox)

Van plan de foto’s zelf te maken? Dan sturen wij jou een box met fotografiespullen op. In deze handleiding vertellen we precies hoe je de foto’s moet maken en waar ze aan moeten voldoen.

Offerteaanvraag Kaizen foam

Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om je wensen mondeling te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. Zo kunnen we je een goede gerichte eerste prijsopgave toesturen en mogen we hopelijk de opdracht snel produceren en uitleveren.

Let's get visual!

Team Visual Workplace
+31 (0)24 82 00 265

  •   Het volgende veld is verplicht en mag niet leeg zijn.
  •  
  •   Ongeldig e-mailadres.
  •   Het volgende veld is verplicht en mag niet leeg zijn.
  •   Het volgende veld is verplicht en mag niet leeg zijn.
  •  
  •  
  •